TT SummerCamp 2024

TT-SummerCamp is gezellig met een kleine groep samen speuren en heel veel leren van elkaar. Deze leerzame weken zullen we speuren op de prachtige ‘brabantse wal’. Slapen in je eigen bed, maar toch vakantie in eigen omgeving beleven.

 

De TT SummerCamp is voor iedereen op zijn of haar eigen niveau te volgen of je nu beginner bent of gevorderd. De lessen van de TT-SummerCamp zijn ook te volgen voor honden met gedragsproblemen. We zorgen er tijdens het speuren voor dat iedere hond om zijn of haar niveau kan speuren en ook de honden met een probleem gaan we uiteraard begeleiden zodat baas en hond plezier heeft van de TT-SummerCamp.

Het word een 4-daagse waarbij er veel mee gelopen en geobserveerd wordt. Je leert door doen en meedenken en er is vol op aandacht voor jou en je hond als team. Ook zal er gebruikt gemaakt worden van video terugkoppeling waarbij je zelf terug kan kijken wat je gedaan hebt als handler op het spoor.

 

Het programma bestaat onder andere uit:

-          - Speuren op verschillende vermisten personen

-          - Sporen leren lopen

-          - Iedereen krijgt 2x per dag een opbouwend spoor met eigen hond

-        - Versterken van de band met je hond

-          - Werken aan verbeterpunten en kwaliteit als team

-          - Theorieles

 

We gaan met een kleine groep op verschillende locaties speuren. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend beginnen we
om 9 uur en zullen uiterlijk 13 uur klaar zijn. Mocht het heel erg warm worden, dan gaan we in overleg met elkaar eerder starten met de lessen die dag.

 

TT-SummerCamp 2024:

 

Datums volgen binnenkort

Minimaal 6 hond/handlers - maximaal 8 hond/handler per instructeur.

 

Prijs € 268,- per deelname met hond.

Prijs € 163,- per deelname zonder hond. ( maximaal 4 plaatsen)