DOGTRAVEL©

 

 www.dogtravel.nl

 

 

Je kunt met DOGTRAVEL ook op stap in het buitenland. Dit is ontstaan door de nieuwsgierige aard van Nathascha, die graag pioniert en dingen uit probeert.
Sinds 2015 organiseert TauTrack en sinds 2019 onder de naam HikeDogs, SPEURvakanties. Nathascha is van orprong all-round sportinstructeur met specialisatie buitensport. Sindsdien wandelt ze al ruim 20 jaar met haar honden door de bergen in Frankrijk. Omdat niet alleen speuren leuk is in de bergen, wordt het organiseren van wandelreizen ook een steeds grotere wens.

Marit van Hattem die al 20 jaar met haar bedrijf DOGTRAVEL heeft groot gebracht, stopt met het organiseren van de vakanties. Blij en trots dat ik (Nathascha) deze reizen mag gaan overnemen! We gaan nog regelmatig samenzitten om alles goed over te dragen en ik zal respectvol naar dit mooie bedrijf zijn. Het is geweldig dat we het op deze manier kunnen doorstarten! We hopen als Dogtravel, straks nog te blijven samenwerken met Marit van Wandelmenu!

 

Het is voor Nathascha in 2015 allemaal begonnen met de liefde voor de plaats Cerin in Du Bugey in Frankrijk. Dit is werkelijk zo'n mooi gebied! Hier moeten meer mensen van weten. De combinatie van Bourgondisch genieten en speuren en van een prachtig gebied genieten...wat wil je nog meer?
KLIK HIER VOOR DE VAKANTIE!

Doordat de afstand naar Frankrijk voor een aantal cursisten toch erg ver is en voor even een weekend weg, dit ook ver weg is. Is er uiteindelijk gekozen voor een net zo prachtige locatie in de Duitse Vulkaan Eifel. Hier gaan we met een groep voor de weekenden heen. Niet alleen om te speuren, maar ook om hondenwandelvakanties te doen. Er zijn prachtige wandelingen door dit gebied mogelijk. Ook hier is het genieten van heerlijke maaltijden, prachtige natuur en met je hond op pad!

Voor de zomer in het hoogseizoen is er ook een mogelijkheid om een SummerCamp te genieten bij TauTrack. Dit doen we in Nederland op de Brabantse Wal. Een uitermate geschikt gebied om onder de hoge bomen wat koelte te vinden. Daardoor is het mogelijk om toch met mooi weer ook heerlijk te kunnen speuren voor een aantal dagen achter elkaar. Bij SummerCamp boek je alleen de lessen. Logies of camping zal je zelf moeten regelen.
KLIK HIER VOOR DE VAKANTIE!

De Aveyron in Frankrijk is echt met uitstek een WANDEL gebied en hier gaan wij vanaf 2023 ook hike vakanties met je hond organiseren! Je hebt hier de keuze om in accommodaties te slapen op het terrein of met je eigen kampeermiddel te komen en op het mooiste plekje van de Aveyron te kamperen! Deze accomodatie is niet geheel ALL-INCLUSIVE.

In de Vogezen in Frankrijk zijn we ook actief. Hier hebben we een aantal keer per jaar een SPEURweek en vanaf 2023 ook een WANDELweek georganiseerd. We gaan hier op pad met onze honden. Het is een schitterend gebied voor beide soorten vakanties en nemen jullie graag mee naar de mooiste uitzichten van de Vogezen.

Komend jaar gaan we ook wandelweekenden in Nederland uitstippelen, samen met Marit van WANDELMENU gaan we kijken wat er mogelijk is. Zij is een ster in routes maken, ook hier gaan we met alle honden en baasjes dik van genieten!

 

De mogelijkheden om tijdens deze vakantiereizen te leren, ontdekken en experimenteren is enorm. Iedereen komt met zijn eigen verwachting en doelen. Daar gaan wij met zijn allen voor zorgen om deze waar te maken. Samen werken en samen genieten!

 

Wil je mee op wandel- of speurweken?
Klik dan op de onderstaande BANNER!