SPEURVAKANTIE FRANCE

Speurvakantie FRANKRIJK

 Frankrijk Mei 2020 en September 2020

Speurweken 2020 zijn te boeken!

Wees er snel bij. De ervaring leert dat de weken snel VOL zitten.

 

Een vakantie waarbij je in de ochtend, na een uitgebreid ontbijt, heerlijk met je hond aan het werk gaat en 's middags van de omgeving kunt genieten. Elke dag afsluiten met een overheerlijk diner, bereid door onze gastvrouw Fennie. Het is een Bourgondisch concept waarbij we volgens Franse gewoonte met de gastheer en gastvrouw mee-eten!

De camping staat bekent om zijn charme en zeker niet mis te verstane hond vriendelijkheid. Er wordt vanuit gegaan dat je de grenzen van je eigen hond(en) kent en dat je daarvoor ook je verantwoordelijkheid neemt. Je hond kan en mag los op het terrein mits anderen daarvan geen hinder ondervinden. De ervaring van jaren deze speurweken organiseren leert, dat als iedereen rekening met elkaar houd, er een fijne ontspannen sfeer vol mogelijkheden ontstaat.

De camping ligt in een fantastisch gebied, vlakbij de Grand Colombier. We zullen in het gebied rondom de camping en op de Grand Colombier gaan speuren. Praktijkspeuren in Frankrijk is een belevenis op zich, ik kan je nu al verklappen dat dit totaal anders is speuren in Nederland.

 

Wat gaan we zoal doen tijdens de vakantie?

 • Praktijkspeuren.
 • Werken naar verhard speuren.
 • In stedelijk gebied speuren.
 • Speuren langs en door water.
 • Speuren met obstakels ( zoals hekken en smalle doorgangen).
 • Verwijsmethode leren.
 • Zoeken en detecteren.
 • Een stukje theoretische kennis over geur en sporen.
 • Voor elkaar sporen uitlopen
 • Scenario training ( voor gevorderden.)
 • enzovoorts!

 

 Het tarief voor de speurlessen is berekend per persoon.

Hierbij zitten:

 • 5 ochtenden van ten minste 3 uur speurles.
 •  Een tocht langs 3 wijnboeren uit de streek, die uitstekende wijnen hebben!
 •  Entree Paleo-ecologisch museum
 • Vraagbaak voor de omgeving. Er zijn heel mooie punten die je zeker gezien moet hebben!

 

Zorg voor een redelijke conditie voor jezelf en voor je hond!

 

-------2020-------

 
1. Speurweek 25 april 2020 tm 2 mei 2020

VOL!

(geen mogelijkheid tot langer blijven ivm de opvolgende speurweek!)

 

2. Speurweek 2 Mei 2020 tm 8 mei 2020
 
1 B&B VRIJ, of eigen campeermiddel

VOL!!

 

3. Speurweek 5 september 2020 tm 12 september 2020

0 B&B kamers

VOL!!

(geen mogelijkheid tot langer blijven ivm de opvolgende speurweek!)

 

4. Speurweek 12 september 2020 tm 19 september 2020

0 B&B kamers


VOL!!!

 

 

 

€ 298,- per speurkoppel ( geleider-hond)
Er zijn geen extra kosten verbonden aan partners zonder hond, die mee gaan met de les. Je mag dan helpen met de sporen lopen!

€ 95,- als sporenloper zonder hond ( geld niet voor partners van het speurkoppel! EN kan ook alleen last-minute geboekt worden omdat de speurkoppels voorrang hebben op de B&B kamers)

 LET OP; zonder betaling van €298,-/€ 95,- is er geen reservering en kan je plaats naar een ander gaan.

 

Inschrijven:

Inschrijven kan door middel van een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld bij de email dat het gaat om een inschrijving. Je krijgt dan een factuur voor het lesgeld €298,- Na betaling van de factuur is je inschrijving officieel.

Inschrijven kan alleen 1 hond per persoon die mee is. Bijv. Kom je met 2 personen, dan kan je max, 2 honden laten speuren.

Inschrijven kan alleen PER WEEK. Onze ervaring is dat een week speuren een enorme belasting is voor de honden ( uitzonderingen aantoonbare gecertificeerde werkhonden) mocht je langer willen genieten van Goute La Vie, dan kan dat! Boek voor of na je speurweek lekker nog een paar daagjes bij!

 

B&B Camping:

Het verblijf, reken je apart af met Goute La Vie, is inclusief ontbijt en diner. De drankjes bij het eten zullen apart in rekening gebracht worden. Ook voor de mensen die op de camping met eigen tent of caravan wil staan, zal een apart tarief worden berekend, zodat ook deze gasten het ontbijt en diner samen kunnen nuttigen met de rest van de groep.

De camping of B&B kamer zal je zelf moeten boeken. Je moet er wel bij vermelden dat het gaat om de speurvakantie! Fennie weet dan welk pakket voor jullie in rekening gebracht wordt. Fennie zal met jullie de betaling voor de verblijfplaats regelen. Een indicatie van prijzen staat op de website van het verblijf onder 'tarieven'.

LET OP! Aan TauTrack betaal je alleen het lesgeld. Aan Goute La Vie betaal je, je verblijf. Dit is bewust gescheiden gehouden. Op deze manier is het ook mogelijk om al eerder op de camping/B&B aanwezig te zijn en eventueel langer te blijven!

 

  

 

 

 Meer foto's van SPEURWEEK FRANCE mei 2015, klik hier.

Meer foto's van SPEURWEEK FRANCE september 2015, klik hier.