SPEURWEEKEND Duitsland

 

Net aan het begin van de Eifel in Duitsland is een mooie gastvrije herberg, Strotzbüscher Mühle. Hier hebben we een fijn onderkomen bij Sonya en Hans.

Het is een zeer hondvriendelijke B&B en camping. Doordat we hier in het voor en najaar/winter verblijven is het niet mogelijk om met je eigen campeermiddel te overnachten op de camping. We verblijven met zijn alle in de herberg en maken gebruik van de Galagkamer waar diverse zitjes zijn en waar we bij de bar zelf ons drinken kunnen pakken.

De herberg is onze basis plaats waar we het weekend beginnen met een heerlijk 3-gangen diner en na het diner in de galagkamer nog even verder kunnen kennismaken met elkaar.

De volgende morgen staat er een heerlijk vers ontbijt klaar, waarvan we ook brood kunnen gebruiken voor het maken van je eigen lunchpakket. Als we allemaal klaar zijn met de spullen te pakken voor die dag, gaan we vanuit de herberg op pad om te speuren. Na het speuren komen we weer bij de herberg waar even vrije tijd is en waarna we ook weer een heerlijk 3-gangen diner krijgen.

Zondagmorgen beginnen we ook weer met het ontbijt en het klaarmaken voor de lunch en gaan we wederom op pad om te speuren

Zondag aan het einde van de middag vertrekken we weer naar huis. Er is wel mogelijkheid tot bijboeken van meer nachten, deze dienen dan apart geboekt te worden via Hans en Sonya.

 

 

De speurweekend prijs is inclusief:

-          2 lesdagen met 1 hond

-          2 trails met je eigen hond per dag

-        Theorie reddingen (Master)

-        Scenario training (Master)

-          Ontbijt

-          Eigen gemaakt lunchpakket

-          Diner

 

Op basis van 2 personen per kamer/appartement. Je andere honden die niet speuren zijn uiteraard welkom. De basis gaat uit van 1 speurhond die speurt per geboekte kamer. Boek je per kamer/handler een 2e hond, vraag dan naar de meerprijs per speurhond.

 

Geef bij je boeking aan welke kamer je wilt reserveren. De boeking voor het weekend loopt alleen via TauTrack. Wil je de kamer langer bijboeken, dan loopt het bijboeken voor de extra nachten via Hans en Sonya. Echter het totaalbedrag van het speurweekend reken je met Tautrack af.

 

 

2020

 

Weekend  - 2020

6, 7 en 8 november 2020


Bezet: app 1,  kamer 3, kamer 1, app 3, fam kamer.

 

 

 


 

 

We hebben de hele herberg tot onze beschikking. De kamers bestaan uit 1 of 2 persoons kamers. Er zijn kamers bij waar je een eigen douche/toilet heb, de andere kamers delen de douche/toilet op de gang met elkaar. Op volgorde van binnenkomst qua boeken, zullen de kamers gereserveerd worden. Op de 2 persoonskamers zijn de bedden gescheiden. We hanteren een per persoons prijs per kamer. De 2 persoonskamers met 2 personen is €325,- p.p. De 2 persoonskamer met 1 persoon is €355,- p.p.

De prijzen zijn berekend per persoon inclusief 1 hond. Heb je meer honden per handler die je wilt mee laten speuren? Mail dan voor de lesprijs per hond extra.

 

 

 Meer informatie over de Muhle: www.strotzbüschermühle.de

Boekingen doe je via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Reserveringen zijn op volgorde van betalingen die binnenkomen. Is je kamer betaald, ben je zeker van je plaats!