Nieuws

26 februari 2018

Iedereen die op de wachtlijst staat heeft een mail ontvangen. De komende wetgeving ivm de AVG zullen we alles per 1 mei 2018 wissen uit ons bestand. Vanaf 1 mei 2018 vervalt daarmee de wachtlijst. Tot 1 mei is het nog mogelijk je GRATIS proefles te benutten. Daarna zullen al je gegevens uit onze administratie verwijdert worden.

 

 

29 juni 2017

Wegens de lange wachtlijst die er voor praktijkspeuren is, is het niet meer mogelijk in te schrijven voor een GRATIS proefles. De mensen die tot 28 juni 2017 waren ingeschreven voor de GRATIS proefles, blijven daar recht op houden. Voor nieuwe inschrijvingen geld een GRATIS intake/kennismaking. Dit is ZONDER hond, je bent dan gast in een les van de ander, zodat je kunt zien wat speuren inhoud.

Via het AANMELDEN formulier is het vanaf heden mogelijk om je op te geven voor jou cursus of les naar KEUZE!

 

-

16 mei 2016


Door de blijvende aanmeldingen en vragen naar speuren heb ik meer uur ter beschikking gesteld om te speuren. Kijk even goed bij 'trainingen'. Op dinsdag en vrijdag is er beperkt plaats. En NIEUW zijn de speurplaatsen op donderdagmiddag om 12.00 en 13.15 en in de avond om 18.30 en 19.45.

 

28 maart 2016


Op dit moment is het heel druk met praktijkspeuren. Daarom is de link naar de GRATIS PROEFLES ook tijdelijk weg gehaald. Er is een wachtlijst ontstaan op alle lesdagen. Mocht je toch op de wachtlijst willen dan kan dit. Je blijft 'recht' hebben op de gratis proefles praktijkspeuren! Dus als er eenmaal weer een plaatsje vrijkomt dan is die 1e les de gratis proefles!

Stuur me een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een plaats op de wachtlijst.